englischserbisch
 Pretraga 

Impresum

TOURIG SERBIA DOO

Maksima Gorkog 78

11118 Beograd/Belgrade

Serbia

 

Molimo Vas, vodite računa, da od ove stranice postoje linkovi do drugih ponuda na internetu. Na sve linkirane stranice i podstranice nemamo nikakav uticaj pa tako ne preuzimamo odgovornost niti za oblik i sadržaj istih.

 

 

Zaštita podataka

Hvala Vam što ste zainteresovani o zaštiti podataka, jer nam je zaštita Vaših ličnih podataka vrlo bitna. 

Lični podaci

Uzimanje, obrada, spremanje, izmena i korišćenje Vaših podataka odvija se uz poštovanje odredbi o zaštiti podataka te se isti koriste u svrhu samog rezervisanja i ostalih usluga u vezi sa rezervacijama. Korišćenje  ličnih podataka u svrhe informisanja, reklame ili  istraživanja tržišta je dobrovoljno i zahteva Vaše prethodno odobrenje.

Gore navedeni pojmovi kao rezervacije i upit za rezervacije odnose se na postupak rezervisanja i plaćanja u slučaju dostave putnih isprava putem pošte ili e-mailom na navedenu poštansku ili e-mail adresu te prema potrebi za storniranje i isplaćivanje naknade, ali ne i za slanje reklamnih materijala bez da su zatraženi. Zadržavamo pravo, u slučaju terećenja za iznos karte izravno sa Vašeg računa, provođenja postupka ispitivanja Vašeg boniteta. Vaši lični podaci u principu se ne prosleđuju trećim osobama.

Kod nekih transakcija Vaša izjava o odobravanju za određene svrhe obuhvata i pravo ustupanja podataka našim povezanim preduzećima ili ugovornim partnerima. U tom slučaju podaci navedeni u izjavi o dopuštanju mogu biti prosleđeni navedenima. U drugim slučajevima Vaši podaci se ne prosleđuju trećim licima. Ino saradnici koji po našem nalogu obrađuju podatke, su u smislu Saveznog zakona o zaštiti podataka ugovorno najstrože obavezani i ne smeju prosleđivati podatke trećim licima. Da bismo sprečili spremanje i korišćenje Vaših ličnih podataka te ih zaštitili od nedozvoljenog pristupa, provodimo najstrože mere.

Naša banka podataka sa kupcima naših usluga kao i internet server u skladu su sa najstrožim sigurnosnim merama i jamče stoga najveću moguću zaštitu Vaših podataka od gubitka, zloupotrebe kao i nedozvoljenog pristupa, objavljivanja, menjanja i brisanja, prema svom našem znanju i savesti. Touring Serbia se obvezuje, pridržavati se gore navedenih tačaka u svezi sa zaštitom podataka kao što je opisano. Sprovođenje tih mera nadgledaju naši radnici zaduženi za zaštitu podataka.

Linkovi do ostalih web stranica

Touring Serbia ne odgovara za sadržaje ostalih ponudioca, do kojih se može doći hyperlinkovima preko njegove stranice. Neki linkovi naše stranice mogu upućivati na sadržaje koji nisu spremljeni na našim serverima. Sadržaji van našeg sajta kontrolišu se nakon uspostavljanja linka i to da li su pravno nelegalni ili kažnjivi. Ipak sadržaji se mogu naknadno menjati od strane ponudioca, na šta ne možemo uticati. Touring Serbia nije obavezan da ove sadržaje stalno nadzire te odbija s tim u vezi svaku odgovornost.

Pitanja i komentari

Ako imate pitanja ili/ primedbe u vezi sa zaštitom podataka www.touring.rs, kontaktirajte nas molimo Vas, putem e-maila na: info@touring.rs.

 

 

(Kopie 2)